Pedicure Footlogix

Schoonheidssalon Marique is verheugd om aan te kondigen dat het dienstenaanbod is uitgebreid en nu ook hoogstaande pedicurebehandelingen kan aanbieden!

Bij Schoonheidssalon Marique streven we ernaar om de klanten een volledige en hoogwaardige schoonheidservaring te bieden, en dit omvat nu ook professionele pedicure met de nieuwste apparatuur.

Schoonheidssalon Marique heeft zich gespecialiseerd in pedicuretechnieken die zowel ontspannend als revitaliserend zijn. We begrijpen dat de gezondheid en het welzijn van uw voeten essentieel zijn, en daarom is er geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur om hoogwaardige pedicurebehandelingen te kunnen leveren.

Of u nu last heeft van eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of gewoon verlangt naar een ontspannende voetverzorging…Schoonheidssalon Marique staat voor u klaar. Schoonheidssalon Marique hecht waarde aan precisie, hygiëne en klanttevredenheid, en streven ernaar om u een pedicure-ervaring te bieden die zowel luxueus als therapeutisch is.

Bij Schoonheidssalon Marique geloven we dat schoonheid van top tot teen moet stralen, en onze nieuwe pedicurediensten dragen bij aan dit streven. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een hoog kwalitatieve pedicurebehandeling die uw voeten verdienen!

 

Met welk merk wordt er gewerkt?

FOOTLOGIX

Footlogix is 's wereld eerste en enige Pediceutical®-voetverzorgingslijn in de vorm van een mousse. De producten bevatten farmaceutische bestanddelen en zijn gebaseerd op de Dermal Fusion Technology®. Dit mechanisme leidt de actieve bestanddelen van de hoornlaag naar de basale laag en helpt zo de huid te herstellen. Deze technologie zorgt ervoor dat de ingrediënten in de juiste gebieden van de huid terechtkomen. De producten laten geen vette laag achter die de poriën afsluit en de huid wordt gehydrateerd waardoor ze haar normale functies kan hervatten.

Met Footlogix worden pedicurebehandelingen naar een hoger en professioneler niveau getild. De producten zijn gemakkelijk aan te brengen, sterk geconcentreerd en zuinig in gebruik. Hierdoor kunnen professionals efficiënter werken en neemt ook het thuisgebruik toe.